fbpx
Electrod Wolfram Gold Plus WLa15
Electrod Wolfram Gold Plus WLa15_v2
Electrod Wolfram Gold Plus WLa15_v3
PDFImprimare

Electrod de wolfram WLa15 (Gold Plus)

Diametrul electrodului
Cod produs : WLa15_GOLD_PLUS
Un înlocuitor excelent pentru oricare alt tip de electrod
Array
3,75 lei
Preț unitar fără TVA: 3,15 lei
Alegeţi varianta
24h.gif
Descriere
Simbolizare: WLa15
Culoare: auriu
Element de aliere: 1,5% La2O3 (trioxid de lantaniu)
 

Electrozii de wolfram Gold Plus conțin minimum 97,8% tungsten și 1,30-1,70% troxid de lantaniu. Acești electrozi au o amorsare excelentă a arcului, o viteză redusă de uzare, o bună stabilitate a arcului și caracteristici excelente de reamorsare.

Electrozii Gold Plus funcționează bine atât pe procesele de sudare AC sau DC, cu capătul ascuțit sau pot fi rotunjiți pentru utilizarea cu surse de curent alternativ. Aceste electrozi mențin un vârf bine ascuțit și pot înlocui atât electrozii ceriați, cât și pe cei toriați, deoarece, spre deosebire de wolframul cu oxid de toriu, acești electrozi sunt potriviți pentru sudarea în curent alternativ și, ca și electrozii ceriați, permit sudarea cu curentți mici de sudare. Cei 1,5% trioxid de lantaniu măresc capacitatea maximă de încărcare cu aproximativ 50% pentru un electrod de mărime dată și sunt remarcabile în domeniul de curent scăzut.

Sunt utilizați pentru sudarea oțelurilor carbon, oțelurilor inoxidabile, aliajelor pe bază de nichel, titan sau aluminiu.
- imaginea este exemplificativă
- prețul afișat iníțial este pentru electrodul de Ø1,0mm x 175mm - 1 buc
- prețul afișat la alegerea unui diametru de electrod este per bucată
- comanda se face pentru cutii complete de 10 buc de electrozi (excepție fac electrozii de diametrul Ø4.8, care pot fi comandați în cutii de 5 buc)
- alegeți din meniul de mai sus diametrul dorit

Recenzii

Există încă recenzii pentru acest produs.

Contact

tel Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. ';document.getElementById('cloak967f00048deb05fd093ac64552fcb uiroducl="noopener"> WLa15('c0hSzare:<: '+addy_text7c9d390cd38548fe1e4e34e83fed568f+'<\/a>';   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.